Dinosaurjakken <3

I sommer da vi var på tur med venner, startet jeg på nytt strikkeprosjekt.  Guttungen hadde bestilt seg strikkejakke med dinosaurer, så vi fant frem Apatosaurene (Brachiosaurene ifølge guttugen…) fra «Den gode dinosaur» og laget et mønster ut fra disse. img_20160717_125756Selvfølgelig, når guttungen selv legger inn bestilling, gjør jeg jo som best jeg kan for å oppfylle ønsket. Det er jo ikke akkurat slik at strikkeplagg har vært noe suksess tidligere, så jeg har vært noe spent på resultatet av dette.
img_20161014_005117Men jakken har ligget på vent en tid, mens jeg har mota meg opp til å montere bånd etter å ha klipt opp og fått på knappestolper.

Jeg er for tiden i modus til å ferdigstille prosjekter, så nå er plutselig et par jakker, en genser og et par luer klare, på kort tid. ?

«Heine-jakken» var klar i går, og dette ser ut til å gå over all forventning! ?

img_20161014_154938

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *